Stille verkoop

Wilt u uw huis wel verkopen, maar hier nog geen ruchtbaarheid aan geven? Dan is de stille verkoop van uw huis een goede oplossing. Geen te koop bord in de tuin maar wél kans op een koper.

Bij een stille verkoop wordt uw huis niet op funda.nl geplaatst, niet in onze etalage, u krijgt geen bord in de tuin en uw huis verschijnt niet in advertenties. Kortom uw huis of omschrijving daarvan verschijnt alleen op onze website.

Hoe werkt het?

Hoe werkt een stille verkoop? Het grote verschil met een “normale” verkoop en een stille verkoop is de manier waarop wij het aan potentiële kopers aanbieden. Bij een stille verkoop gaan wij voor u opzoek in ons netwerk naar kopers die een goede match zouden zijn met de woning die u verkoopt.

Waarom stille verkoop?

Er zijn verschillende redenen denkbaar waardoor u liever kiest voor een stille verkoop. Denk bijvoorbeeld aan dat u door privacy- of veiligheidsredenen niet aan het grote publiek toonbaar wilt maken dat uw huis te koop staat. Ook kan het zijn dat u meer tijd wenst om te verkopen, of dat u al een geïnteresseerde potentiële koper heeft gevonden maar dat u alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen. Op deze manier spreekt u misschien een minder brede doelgroep aan, maar heeft u wél een doelgroep die serieus geïnteresseerd is!

Bij een stille verkoop nemen wij al deze zorgen bij u weg. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.